Pagini

Etichete

luni, 13 septembrie 2010

Memorialul Misi Szalma

Asociaţia Alpiniştilor Pajura Turda vă invită în perioada 17-19 septembrie 2010 cea de-34-a ediţie a Alpiniadei -" Memorial Misi Szalma". Evenimentul se va desfăşura în zona de aval a Cheilor Turzii (in vecinatatea cabanei Cheile Turzii).
 
Acţiunea are ca scop comemorarea marelui alpinist si antrenor, membru fondator în prima echipă de Salvamont din judeţul Cluj - Misi Szalma, precum si promovarea potenţialului turistic al zonei pentru alpinism; Alpiniada facilitează de asemenea întâlnirea alpiniştilor din diferite colţuri ale ţării şi din străinătate, prilejuind schimburi de idei şi informaţii legate de munte.
 
Dacă în anii trecuţi memorialul avea două categorii de concursuri (alpiniadă şi viteză dublu), ediţia de anul acesta, la fel ca si cel de anul trecut  ofera posibilitatea iubitorilor alpinismului din întreaga ţară de a concura în cadrul unui singur concurs tip alpiniadă ce se va desfăşura pe durata a două zile (sâmbăta şi duminică). Concursul este deschis alpiniştilor de toate vârstele, având următoarele categorii: feminin / mixt, , tineret , masculin ,"respect".
 
În cursul zilei de duminică toţi cei prezenţi se vor delecta în cadrul tradiţionalului concurs surpriză.
Serile de vineri şi sâmbăta vor fi dedicate proiecţiilor de poze din turele organizate de cluburile de alpinism din judeţ şi întreaga ţară şi vizionărilor de filme ale expediţiilor montane de pe vârfuri din străinătate. Nu vor lipsi voia bună şi cântecele de chitară la foc de tabără.
 
Din programul evenimentului:
Vineri, 17.09.2010
.        Sosirea şi înscrierea participanţilor
.        Proiecţie poze si filme
 
Sâmbătă, 18.09.2010
.        Înscrieri - start concurs alpiniadă
.        Proiecţie poze si filme
.        Cântece de chitară la foc de tabără
 
Duminică, 19.09.2010
.        Concurs alpiniadă
.        Concurs surpriză
.        Festivitatea de premiere
.         
Vă aşteptăm alături de noi pentru un week-end cu adrenalină şi buna dispoziţie!
 
Pentru mai multe informaţii:
Jozsa Tibor: 0744110442
Doru Iuga: 0732 920899
Florin Vulturar: 0744799276
Andras Balogh :0728989084

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu