Pagini

Etichete

vineri, 24 septembrie 2010

Asociatia Dora d'Istria se implica in cazuri sociale deosebite

Foarte putini stiu ca Asociatia Club Ecotur Dora d'Istria se implica nu numai in actiuni turistice si ecologice ci si in proiecte sociale. Si aici scriu nu despre proiectul "Pomana Mironositelor" care se afla la a VI-a editie ci la ajutorarea unor persoane in cazuri speciale.

In 2008, Asociatia s-a implicat in ajutorarea unei familii care au avut nesansa, dintr-o eroare medicala, sa dea nastere unei fetite fara maini. Povestea ei o vedeti pe:

http://www.helpioana.com/

In 2010, Asociatia mai aduce sprijin pentru doua cazuri: primul este al unui baietel cu tumoare la un ochi care necesita o operatie in Germania. Acest caz a fost prezentat si pe postul ACASA TV:
VEZI CLIP-UL
Cel de-al doilea caz este al unei tinere de 18 ani care a suferit un accident pe trecerea de pietoni in Aviatiei, in urma caruia a ramas fara scalp si a fost nevoita sa fie operata in Germania. Asociatia a facut personal donatie pentru acest caz.

In concluzie, trebuie sa stiti ca daca vreti sa faceti sponsorizari sau donatii asociatiei Club Ecotur Dora d'Istria nu faceti in zadar. Banii sunt distribuiti in astfel de cazuri si proiecte cu caracter social asa cum este si "Pomana Mironositelor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu