Pagini

Etichete

miercuri, 21 noiembrie 2018

Festivalul caritabil DORA D’ISTRIA – editia a V-a

Sambata, 08 decembrie, orele 20.00
Restaurantul “La Vioara Rosie”

Asa cum obisnuim de cativa ani incoace, Asociatia DORA D’ISTRIA organizeaza Festivalul caritabil omonim. Pentru ca ne-a placut locatia de anul trecut am hotarat sa repetam si anul acesta, pentru al doilea an consecutiv, la Restaurantul “La Vioara Rosie” din Sos. Panduri nr.71 Bucuresti.
Evenimentul va avea loc in data de 08 decembrie 2018, incepand cu orele 20.00 si terminand in noapte tarziu.
El consta intrun spectacol deosebit oferit de Antonia Branciog – la pian si voce si invitatii sai:
-          Trupa 3 Sound ( Maria Chifu – fagot, Olga Podobinschi – pian, Mihaela Pletea – soprană).
Lista de invitati va fi completata si actualizata pana aproape de eveniment.
Gazda spectacolului va fi renumita actrita si cantareata MARIA BUZA si, cum nu se putea altfel, vorba aceea “The show must go on”, Taraful George Patrascu va continua petrecerea cu muzica autentica romaneasca.
Editia din acest an al Festivalului Dora D’Istria va fi unul cu totul deosebit prin prezenta celor de mai sus si prin amalgamul de stiluri muzicale: pop, clasica, populara, autentic romaneasca si altele. Totodata, trebuie mentionat faptul ca partea de socializare FACE2FACE cu care ne-am obisnuit la fiecare editie se va face intrun cadru festiv, degustand din bucatele alese ale Restaurantului “La Vioara Rosie”.
Aceasta editie a Festivalului Dora d’Istria are, cum e si normal, un scop caritabil si este dedicat unui centru social cu 30 de copii de varste diferite din loc. Slobozia, jud. Giurgiu, centru care este coordonat de parohul comunei si Manastirea Sfantul Ioan Rusu din jud. Giurgiu
Biletul de intrare la eveniment costa 25 lei (sau 5 euro net) iar incasarile din vanzarea de bilete vor fi directionate pentru a face o bucurie imensa in pragul sarbatorilor de iarna unor copii oropsiti de soarta. Bineinteles, se pot face donatii si in cadrul evenimentului.
Daca doriti sa ajutati sa strangem cat mai multe fonduri pentru aceasta actiune sau pentru a ajuta in continuare centrul social din Slobozia – Giurgiu, o puteti face prin butonul DONATE din pagina noastra cu mentiunea GIURGIU sau prin virament bancar (OP) in contul RO82 INGB 0000 9999 0459 4325 deschis pe numele ASOCIATIA DORA D’ISTRIA (CUI 30105670).
Sponsorii evenimentului sunt: S.C. LIAD IMPEX S.R.L. (www.liad.ro) si Centrul Educational Dora D’Istria (http://doradistria.info/centrul-educational/ si www.top-meditatii.ro)
In cadrul evenimentului vor fi si alte surprize placute din partea organizatorilor si sponsorilor.
Rezervarea la eveniment se face prin formularul de mai jos. Atentie! Din pacate, locurile sunt limitate.
Va asteptam cu drag.

FORMULAR DE INSCRIERE

Pentru plata online (minim 5 euro) accesati link-ul de mai jos:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu