Pagini

Etichete

luni, 5 august 2013

Trofeul Dora d'Istria - 2013

In perioada 02-04 august 2013, la pensiunea Piscul Raiului din Dambovicioara, a avut loc editia speciala a TROFEULUI DORA D'ISTRIA - 10 ANI DE EXISTENTA, eveniment care a insemnat mai mult o intalnire intre prieteni vechi si noi si intre generatii decat o competitie.

Amfitrionul evenimentului a fost Gabi Dimancea. Din pacate, staf-ul clubului Dora d'Istria nu a putut fi prezent pe toata perioada trofeului dar au facut act de prezenta in cea mai plina zi, adica sambata - 03 aug 2013.

Ideea Trofeului a fost intalnirea intre prieteni si organizarea de competitii si activitati pentru copii, spre bucuria celor prezenti.

Trebuie sa multumim pe aceasta cale lui Razvan Fechete (Pitza) care ne-a oferit infrastructura de cazare (in pensiunea sa, PISCUL RAIULUI - www.pisculraiului.ro, si pentru corturi) si sponsorului actiunii, BD AUDIT GROUP - Audit, Contabilitate si Consultanta (www.topconta.ro). Sa nu uitam de Radu Iancu de la Cabana Frasin din Dragoslavele care a fost "insotitorul de bord" in traseul de regularitate si de Marian Avram de la Excelsior Slobozia care a asigurat infrastructura pentru proba de tiroliana.

Castigatorii trofeului au fost cei de la "Izvorul Muresului" precum si toti copii participanti.

Totodata, multumim celor care au raspuns invitatiilor noastre si au participat la Trofeu si daca le-au placut promitem ca mai facem astfel de actiuni si in viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu